tirsdag 8. juni 2010

Genser til mammas lille helt
På tide med noe guttete og blått syns jeg, så nå har jeg strikket ferdig en genser til storebror :) Mønsteret er fra PT Design hefte nr. 96 og jeg har brukt Rauma Vamsegarn fra Husfliden. Utrolig herlige farger - og et veldig lettstrikket arbeid iogmed at garnet er så tykt og jeg har brukt pinnestr. 6 mm. Genseren var ferdig på et par sofakvelder (...og et par økter på dagtid når vesla sov), monteringen tok sikkert like lang tid! Masse striper og maaaaange tråder å feste! Jeg måtte modifisere mønsteret litt - for armene ble i korteste laget - løsningen var vrangbord, og det funket fint! Har ikke fått heklet kanten nederst på bolen (iogmed at jeg fortsatt ikke kan hekle ;)) - men ser man bort fra det er genseren fiks ferdig! Lille helt var strålende fornøyd med "varmegenseren" som han sa - personlig hadde jeg nok klødd meg ihjel om jeg skulle brukt den, så det der er ikke garn jeg kommer til å strikke plagg av flere ganger! Vi får se om han vil bruke den i barnehagen til høsten - med noe solid under så han ikke klør!! ;)

2 kommentarer:

anne marie sa...

Kjempefin genser:) Striper er skikkelig flott, og jeg synes det var stilig med så mange nyanser av blått og grønt.
Klart du ikke har heklekant på den når du ikke kan hekle...hihihi. Er dette noe du har som mål? Å lære å hekle,altså. Inbiller meg at jeg kunne hekle pittelitt i min grønneste ungdom,men det er helt borte for meg nå.Men det er i grunnen helt greit:)

Heidi sa...

Ja er det ikke flott med striper?! Elsker blått, og syns fargekombinasjonene her var helt uimotståelige! :)
Har absolutt som mål å lære meg å hekle, skal melde meg på kurs så snart det dukker opp ett :) Har aldri fått det til - så jeg er spent på om det lar seg gjøre, hehe!

Related Posts with Thumbnails