onsdag 16. juni 2010

Kortermet jakke med fletter

Enda et plagg fra Sandnes Mix hefte 0910, kortermet jakke til vesla :)
Jakken er strikket i Sandnes Smart i fargen Lyng (4853). Herlig farge! Garn, oppskrift og knapper fra den lokale garnbutikken.
Strikket i størrelse 2 år, og tror ikke jeg bommet så fælt på størrelsen. Slet kjempelenge med ermene før jeg etter 6 eller 7 forsøk på første ermet ENDELIG skjønte mønsteret! Hehe! Heldigvis er ermene korte, så det var ikke sååå ille å rekke opp igjen gang på gang! Hadde litt "hjelp" av min kjære sønn som syntes oppskrifsboka var altfor fristende og bare MÅTTE tegne litt i den - selvsagt akkurat over det mønsteret jeg satt og jobbet med! *knis* ..men med litt rutepapir og tålmodighet så ble mønsteret gjenskapt og kopiert opp sånn at jeg kunne få ferdig jakken! :)
Har mye å lære når det kommer til montering (som også er den kjipeste delen av jobben...)..og lever etter prinsippet øvelse gjør mester - men om det blir for ille så får mamma trå til! ;)
Fargegjengivelsen på bildene er ikke helt riktig, men de to øverste er ganske så nært opp til virkeligheten :)

5 kommentarer:

Monstermønster sa...

Den ble fin!
Snuppa du skal ikke mangle nydelig strikkeklær.
Det heftet har mye inspirerende, en vakker dag håper jeg å få tid til å strikke denne flotte jakka også.

anne marie sa...

Denne jakken var utrolig søt:)
Så flink du er som får til allslags flotte kreasjoner:)

Heidi sa...

Tusen takk for hilsener og komplimenter jenter!! :D
Jeg håper at jakken blir bra når hun får den på, den så iallefall kjempeflott ut på bildet i oppskriftsheftet, så jeg har forhåpninger! :D

Linn Hege sa...

Kjempefin! Jeg elsker den fargen. Ermet ligner veldig på ermet på tunikaen i samme garn, og jeg måtte tenke noen ganger før jeg forsto hva de mente.

Heidi sa...

Ja er ikke fargen aldeles nydelig Linn Hege! :D Jeg tullet fælt med felling til skulder..for jeg så for meg at jeg skulle felle på toppen - altså flette fellingen inn i mønsteret - og det ble jo BARE tull, og kjempestygt!! hehe...var ganske flau da det endelig gikk et lys opp for meg... *knis* Men men...jeg ER tross alt nybegynner, så slike blundere og teite feil må man bare regne med!! :D

Related Posts with Thumbnails