lørdag 22. november 2008

Resultatet fra siste hobbykveld!I går hadde vi litt juleverksted på hobbyrommet mitt! Linn Hege, Anne Grethe, Anna og undertegnede benket seg rundt arbeidsbordet mitt, og klipte & limte til langt uti de små timer! :D Utrolig kjekt at de trosset snøstormen og tok turen! :D
Litt trangt var det med 4 damer rundt bordet..men om jeg får viljen min...og får flyttet ut dobbeltsenga som står "i veien" så kan det bli riktig så bra! *knis*
Fikk lagd ferdig 5 julekort, og skravla en masse! Gikk med endel pepsimax & annet digg også, men sånn skal det være! ;)
Har litt ideer i hodet mitt om nytt utstyr (som vanlig) og litt omorganisering av rommet! Jeg har veldig lyst til å ha flere hobbykvelder, og jeg så jo at det godt går an å huse 3-4 damer rundt bordet, men jeg må kanskje gjøre noen endringer for at det skal bli praktisk å arbeide & nå tak i utstyr når en er samlet såpass mange.
Begynner å nærme seg jul, og jeg må vel se å få ferdig både pakker og kort som skal sendes ut! :) Har også såvidt begynt på et nytt strikketøy også - genser til August. Har ikke fått ferdig det siste babyteppet, men det haster heller ikke! Trenger litt avveksling så jeg ikke går lei! ;)

2 kommentarer:

Heidi sa...

Så koselig det hørtes ut med juleverksted da Heidi. Og jammen ble det mange flotte kort også. Du har vært kjempeflink. Her er det ikke den store produksjonen ennå, men det skal da bli noen kort til før jul.
Takk for koselige hilsner i bloggen min.Jeg blir alltid så glad når jeg ser at du har vært der.
Kaldt og full vinter her så det er egentlig ganske deilig å bare være inne! Gi gullungen en klem fra meg

Stor klem fra
Heidi

Heidi sa...

Hei vennen min

Tusen tusen takk for det nydelige kortet og den deilige snopeposen. Den skal jeg jammen kose meg med neste gang jeg sitter her og lager kort igjen. Og det skal bli deilig å lage noe annet enn julekort nå kjenner jeg. Endte opp på nesten 90 stk så det er kanskje ikke så rart?
Skal ta og sende deg noen nye stempeltrykk igjen etter jul så du har litt å holde på med he he he det er viktig å ikke bli arbeidsledig.

Ha en kjempefin julekveld i morgen.
Setter utrolig pris på deg

Masse klemmer fra
Heidi

Related Posts with Thumbnails