fredag 8. april 2011

HalsStrikket meg opprinnelig en hals med oppskrift fra Dropskatalogene, som jeg var utrolig misfornøyd med - fikk den ikke til å se noe særlig snækksi ut...stor og slamsete og vanskelig å dandere! Jeg tok rett og slett & resirkulerte den...la garnet (Alfa) dobbelt, doblet pinnestr. (til 10) og strikket denne i perlestrikk! Ble egentlig litt for lite garn..skulle hatt et nøste til, så den ble litt kort - men den er utrolig tett og god, og jeg bare ELSKER fargen! :) Superkjapt prosjekt, ferdig på en tv-kveld eller to!
Akkurat nå har jeg Arne og Carlos påskeegg på pinnene, sånne søte små egg som skal henge på vrihasselgrener (som jeg har planer om å få sanke så snart den usle kvisten i hagen har tenkt å vokse litt!)...søte farger og jeg strikker av diverse restegarn i svale & lerke. Det vil si jeg kjøpte et par nye farger også - inspirert av oppskriften som jeg ble! Har strikket 4 egg siden igår, blir litt småhekta! ;) Strikker på korte 2mm pinner...ettersom jeg strikker innmari fast/stramt ser pinnene mer ut som spiralvisper etter et par dagers bruk - men jeg koser meg jeg!! ;)

1 kommentar:

Heidi sa...

Flinke jenten. Utrolig hva du tryller fram vennen. Selv har jeg fått dilla på å hekle kjøkkenkluter (måtte bare innse at strikking ikke var tingen for meg).
Håper du har det bra ellers? Her nærmer det seg faretruende eksamen og jeg gleder meg ikke (matte,naturfag og fysisk fostring)

Klem klem

Related Posts with Thumbnails