torsdag 21. oktober 2010

Avdelingen for vinterklær!


Vinteren har gjort sitt inntog her oss oss, det snør og snør - og temperaturen ute er ikke mye å skryte av! Det eneste positive med dette er jo selvsagt at jeg får kle på ungene all ulla jeg har foredlet! ;D
Denne vesten/jakken ble ferdig tidlig i uka, oppskriften er fra Garnstudio, har strikket den i Sandnes Alpakka - en nydelig cerise farve! Garn og knapper er fra den lokale garnbutikken!
Luene er også en Garnstudio oppskrift, som jeg har brukt en million ganger før...helt sikkert! Fantastisk god og varm lue - eller "Deilig lue" som min kjære sønn pleier å si! Strikket i deilig tykt Viking Alpakka garn! Så til min forferdelse at den lokale garnbutikken ville slutte å ta den inn...så nå har jeg kjøpt inn et lite kriselager - de hadde veldig få farger igjen - så jeg håper på å kanskje finne garnet på andre butikker :)
Knappene på luen, en traktor og tilhenger er også fra den lokale garnbutikken, kjempeskjønne - guttungen viste gledesstrålende frem de fine knappene da vi ankom barnehagen i dag - stolt som en liten hane!! ;)
Den grønne luen er en gave til en liten venn, men er redd den blir altfor stor! Satser på å tove den bittelitt i maskinen, så passer den sikkert!

4 kommentarer:

Linn Hege sa...

Sjekk mailboksen din;)

Du strikker så mye fint, nesten litt trist at Ida er blitt så stor. Hadde nok strikket mange slike plagg hadde jeg hatt en mindre jakke.

Klør Viking alpakka? Litt usikker om jeg orker jobben hvis lua ikke blir brukt. Fasongen er kjempefin.

anne marie sa...

Ja,tenk sånn flaks at gradene kryper nedover så ulltøyet kan bli brukt;)Brrr...Syntes det var noe tidlig,jeg,da snøen lavet ned her sør på vestlandet,og til og med nektet å stoppe :S Yngstejenta fikk laget seg en svær snøborg og snølykter, og det lå vel noen få dager før det (heldigvis) forsvant. Vi har hatt mildere vær,men nå er det minus igjen. Men det føles litt mer naturlig nå i november da;)
Så herlige strikkebukser du har laget♥ Skjønne farger,og tenk at striper kan være så fint:)De så kjempegode ut,og ethvert barn burde vel kanskje eie et par slike:)
Nå nærmer det seg jul og jeg har begynt å glede meg for lenge siden:) I dag kjøpte jeg en boks pepperkaker,også:) Bør nok ikke vente for lenge før jeg smaker på de. Vips,så kan de jo bli for gamle,*knegg*
Håper du har fine tider:)

Irene sa...

Traktorlue -- så kult!

Heidi sa...

Ungene er bare så hærlige, og heldige de som har en strikkeglad mamma. Du lager så utrolig masse fint Heidi.
Klemmer fra
Heidi

Related Posts with Thumbnails