lørdag 25. oktober 2008

Lille Aleksander
Har lagd enda et babykort! Denne gangen er det fra avdelingen jeg jobber på til en kollega som fikk en liten gutt i september! Vi gleder oss fælt til å få hilse på den lille skjønningen! :D
Nå er både gave og kort ordnet, så da blir det nok barselsbesøk om litt!
Fikk endelig tatt ibruk endel av de flotte tingene som lå i overraskelsespakken min fra Heidi, den tag'en som ses inni kortet er bare helt nydelig! Jeg sitter på hobbyrommet hver eneste kveld nå, og STORkoser meg med alt det nye jeg har fått og kjøpt i det siste! :)

Fant litt utstyr - på jenteturen - i Riga også, kjøpte et par pakker med bånd (selvklebende), og angrer veldig på at jeg ikke kjøpte flere! Jeg betalte bare en tredjedel av prisen for båndene der nede! Fant et par stempel, diverse lim, noe papir og penner.....og silkebånd. Nå er det snart på tide å ta fatt på julekortene - så her er det bare å henge i! :D

2 kommentarer:

Heidi sa...

For et nydelig babykort du har laget Heidi. Fantastiske farger og detaljer. Og det ble skikkelig koselig med skrift på den taggen - god ide som jeg noterer meg bak øret.
Lykke til med julekortene da-her har jeg bare klart å lage 5 stk ennå så det er ikke akkurat den store produksjoen for tiden. Men håper å få noen ferdige i løpet av kvelden når minstemann er lagt.

Ha en topp lørdag-her regner vi vekk snart

Klem fra
Heidi

Linn Hege sa...

En blogg jeg ikke har fått med meg...tror jeg....eller kanskje jeg har bare glemt av den??

Du har blitt skikkelig flink til kortlaging! Magnolia-stemplene var kjempefint fargelagt, og blomstene fint dandert. Gøy at du koser deg slik med denne fantastiske hobbyen.

Og det hjertearket du spurte om i bloggen min, er eget ark, fra KIMemories, jeg har lagt et halvt ark oppå hvit bazzill.

Related Posts with Thumbnails