søndag 12. august 2012

Snaaart taktett!
Endelig har det vært noen godværsdager, alle har vært friske og vi har hatt tid til å jobbe på sommerprosjektet! ;) Nå håper vi at vi får noen fine dager også neste uke - slik at vi får gjort taket helt ferdig, og begynt på veggene :) I dag (til tross for at det er søndag...her på vestlandet får en nytte de fineværsdagene vi får! ;p) har jeg fått grunnet  taket - både inne og ute - mannen har fått på vind og fuktsperre (må ha jobber som ikke innebefatter motorisert verktøy eller hammere og slikt når det er søndag...er jo TROSS ALT hviledag! ;p) og ungene har kjørt i skytteltrafikk med trillebårene sine for å få fjernet alle restene som ble liggende når takshingelen ble klippet til :)
På nederste bildet kan en skimte en liten blå pinne...det er altså veggfargen som skal på....vi er mildt sagt spente på den, veldig vanskelig å finne en ok nyanse som ikke var for kjedelig, og ikke for helsprø...vi får nå se hvordan det blir!!

1 kommentar:

Heidi sa...

For noen heldige unger som har dette å leke med. Kjempekos! Martine fikk dukkestue for et par år siden, og det er så kjekt når ungene leker inni der! Håper det gir gode barndomsminner

Klem klem

Related Posts with Thumbnails