onsdag 20. juni 2012

Årets sommerprosjekt...

...og sikkert neste års sommerprosjekt også ;p :
MUMMIHUS!!! :D :D

Vi har begynt på et veldig ambisiøst lekehusprosjekt med andre ord - jeg har allerede begynt innredningen og dekoreringen i hodet mitt - men det er et GODT stykke før vi når det stadiet! ;)
Er godt igang om ikke annet - så får vi bare håpe på mye fint vær og arbeidslyst i sommer!! :)
 Utstikking av tomt og fjerning av torva, ungene var ivrige til å grave mold (bombe) ;)
 Forskalingen er påbegynt og armeringen på plass
 Ringmur og grus på plass. Det er også lagt isopor i bunnen Plastkassen i forgrunnen er "forskaling" til fundament på inngangspartiet. Skal være en liten "veranda" utenfor inngangsdøren  :)
Rammesnekring har begynt :)

Kommer til å legge ut litt bilder og slikt underveis i prosessen, kan være greit å ha en liten dagbok når man holder på med sånt! :)

Selv holder jeg på med litt maling og oppussing innendørs akkurat nå, været er ikke så fristende å gå ut i, så litt maling og håndarbeid er greit å ha! Har vært lite oppdatering av strikk den siste tiden - jeg produserer som før - men har ikke hatt tid til å blogge noe - får skjerpe meg litt der! :)

2 kommentarer:

Linn Hege sa...

Wow, dette blir kjempestilig! Synes dere er veldig kjappe! Nå aner jeg ikke hvor langt tidsrom disse bildene er tatt over, hehe, men kjenner jeg dere rett blir huset ferdig ila. av sommeren. Heldig er ungene deres!

Heidi sa...

Takk takk Linn Hege! :)) Kjappe e vel kanskje ikkje ordet - me 3 små e d begrensa korr mange tima en he til rådighet - men vi e ivrige og utålmodige - så LITT skjer det jo kvar veke! ;) He virkelig begynt å glede mej til å innrede og la ungane ta det ibruk...*lykke* :))

Related Posts with Thumbnails