torsdag 24. juni 2010

Vest i alpakka

Dere får bære over med meg med fargesammensetningen på antrekket - vesten ble bare tredd utenpå det han hadde på seg der og da... ;)

Var innom garnbutikken forleden for å hamstre inn litt garn til sommerferien - tenkte jeg måtte bunkre opp et lager så jeg har noe å putle med mens mannen kjører og jeg skal "holde styr på" de håpefulle! Lange bilturer medfører ofte ganske mange masker per kilometer ;) og jeg ser det som en gyllen anledning til å få strikket litt! Som aktiv småbarnsmamma prøver jeg å snike inn strikking der det er mulig - under amming, på bilturer, mens jeg "hører tv" osv..funker kjempefint!
Jeg har bare ett problem - jeg blir så ivrig når jeg først har kjøpt inn garn til noe - at jeg klarer ikke la være...så denne vesten var ferdig i en fei - leeenge før vi begynner på ferien og alt! ;)
Mønsteret er fra SandnesGarn sitt alpakka 0-4 år hefte (0808), jeg endret bare oppskriften bittelitt..likte ikke så innmari godt det lus-mønsteret som var i oppskriften, så jeg lagde striper istedet! :)
Fargene er 6063 Inkblå, Lys Blå 6211 og Grønn 9655. Garn og knapper fra den lokale garnbutikken. Nyter det at guttungen velvillig ifører seg alt jeg lager - regner med at det ikke blir så altfor lenge til han blir mer selektiv så jeg får bare nyte mens jeg kan! ;)

6 kommentarer:

anne marie sa...

For ei flittig dame du er:)
Kjempefin vest selvfølgelig, og bloggen din har blitt så sommerslig og fin:)
Ja,kan hende gutten din blir litt mer selektiv etterhvert,men du lager i det minste skikkelige ting:D Jeg har fullført noen få strikkerier til mine barn,sånn som fingervanter i ull (siden det er mye mer praktisk med fingervanter enn polvotter)og noen luer og strømper. Og når ungene mine har tatt på seg plaggene,fornøyde som bare det,har jeg nesten hatt dårlig samvittighet;) Der stod de så små og uskyldige og visste ingenting om at jeg ikke kunne strikke...strikke fint i alle fall,for plaggene var jo varme og gode,og strikket med stor omsorg så de ikke skulle fryse;)Men spesielt vakre har de nok aldri vært,hihi:)
Jeg er veldig imponert over alt det fine du får til:)

Heidi sa...

Tuusen takk for det Anne Marie!:D Jeg gjør etter beste evne, og så tenker jeg også på det at plaggene er strikket med omsorg og stor omtanke - og det er tross alt det viktigste! :D
Klarer ikke helt å se for meg at strikkeplaggene dine ikke var så fine når jeg ser ser hvor dyktig og kreativ du er inne på bloggen din!!Du er skikkelig flink! :D

Maria sa...

Så ut som huttungen var strålende fornøy med den nye vesten. Å det har han all grunn til også:-)

Monstermønster sa...

Så fin den ble med bare striper!

Helena sa...

For en søt gutt med flott vest! Hva bra at du kan strikke når dere er på biltur, at du ikke blir bilsyk. Håper ferien blir fin.

Heidi sa...

TUSEN takk for komplimenter jenter!! :D Kjempekoselig at dere legger igjen en hilsen når dere er innom - da blir jeg så glad!! :D

Related Posts with Thumbnails