tirsdag 9. mars 2010

Uglebooties

Som sagt før så har jeg et bunadsprosjekt gående, som jeg koser meg veldig med - men som er biiiittelitt kjedelig i øyeblikket (er liksom begrenset hvor festlig rad etter rad med plissert skjørt i sort garn kan være...) ...så mens jeg prøver å komme meg videre på skjørtet uten å bli skikkelig lei, så må jeg ha en masse småprosjekter underveis! I dag gjorde jeg ferdig disse to ugleskoene! Er inne i en skikkelig ugle-fase om dagen, helt fascinert av dem <3 ...så jeg ble kjempeglad når jeg fant dette mønsteret på Gratisoppskrifter . Hadde en rest liggende i kremfarget Sublime (som forøvrig er et aldeles deilig garn å strikke med!), og så fant jeg noen champagnefarvede perler i skattekisten...De er litt for store til Alvilde - så derfor måtte jeg finne litt stuffing i anledning fotoseansen :)
Strikket med pinnestr. 4.

3 kommentarer:

Heidi sa...

Hei Heidi
Så utrolig skjønne disse var - helt vidunderlige. Du er bare så utrolig flink til å strikke min venn jeg er såååå imponert over det du lager.

Klemmer fra
Heidi

Heidi sa...

Nåååå! Så snilt sagt da Heidi!! :D Storkoser meg når jeg sitter med strikketøyet...og det er jo utrolig hva man kan få til om man øver og øver litt! ;) Etter at jeg lærte meg å lese mønster åpnet det seg en helt ny verden , og nå klarer jeg bare ikke stoppe! Hehe!
Kjempeklem tilbake til deg min venn! :)

Lavendula sa...

De uglesokkene er jo bare helt fantastisk søte. Har prøvd å få tak i oppskriften, men den er ikke der lenger. Er det noen mulighet for at du kan sende den til meg? Utrolig mange fine ideer - du er flink!

Liss Heidi

Related Posts with Thumbnails