tirsdag 30. september 2008Bursdagskort til August sin tremenning Vilde, som fylte 1 år nøyaktig en uke etter ham. (Faktisk så nøyaktig en uke at det nesten var på timen!! :D )
Var utrolig gøy å få boltre seg i masse råååååsa stæsj! Jeg som trodde jeg var "hel-blå"...må innrømme at jeg har en svakhet for rosa dilldall... *knis*
Har blitt utrolig glad i dette Magnolia stempelet..det er så skjønt!
Har handlet endel nye stempler i det siste - og gleder meg til å lage flere kort! :D
Skal ha hobbykveld sammen med en venninnne i kveld, og det blir flott - da satser jeg på å få gjort ferdig et par prosjekter! :)

4 kommentarer:

aasafinnoy sa...

Så utroli flink du er.
Kan du maile den nye bloggen din?
aasa.finnoy@gmail.com

eller bare facebooke den??

Heidi sa...

Hei Heidi

WOW dette var jo bare sååååå skjønt da. Skal si du har fått dreisen på dette ja. Nydelig malt og nydelige detaljer. Synes det er så kjekt at du er blitt bitt av denne basillen du også.

Stor klem fra
Heidi

Heidi sa...

Hei igjen Heidi
Takk for alle de koselige kommentarene i bloggen min - de setter jeg veldig pris på.
Når det gjelder stempler så stemmer det nok at jeg har ganske mange ja. De som er ferdig montert med klosser har jeg i esker mens de som bare er montert med skum har jeg i tomme cd cover. det fungerer faktisk veldig bra. Da går de akkurat oppi sånne ikea esker etterpå og det går ganske mange cover i en boks. Coverne kjøper jeg på Clas Olsson.
Akkurat nå står jeg på hodet og rydder litt i alt kaoset mitt her på loftet. Det er ikke få bokser etterhver med ting og tang.

Ha en super søndag

Stor klem fra
Heidi

Heidi sa...

Hei vennen

Du har fått en award

Klem fra
Heidi

Related Posts with Thumbnails